Over mij

Ik ben Bram van Oosterhout en ben woonachtig in het ‘aller-skonste’ dorpje Asten! Mijn eerste foto’s maakte ik ergens in 2007 van de brandweer. Zelf fanatiek lid van de jeugdbrandweer (en nog, maar dan als begeleider) en altijd nieuwsgierig als de ‘grote brandweer’ ergens naar toe ging.

Ik vond het fotograferen zo leuk, dat het mijn passie werd. Enkele jaren nadat ik was begonnen met fotograferen, kwam ik in contact met SIRIS, de lokale omroep van Asten en Someren. In de periode dat ik fotografeerde voor SIRIS heb ik mezelf echt kunnen ontwikkelen en ben ik op ontzettend veel plekken geweest om te fotograferen. Een enorm toffe tijd!

Uiteindelijk is die passie dusdanig uitgegroeid dat ik het mijn werk mag noemen! Ik mag fotograferen voor de mooiste en tofste opdrachtgevers die je maar kan bedenken. Enkele voorbeelden daarvan zijn Café The Ocean in Deurne, discotheek Metro in Deurne, 9zero Festival, Spel Zonder Grenzen Asten, Markt8 Asten, Multi Bier, De Pandoer in Heusden, KOZ Festival, Zum Schluss Outdoor, Buro 3, Baroef en nog tal van andere (enorm mooie!) opdrachtgevers.

Via onderstaand contactformulier of via WhatsApp kan je mij alle brandende vragen stellen die in je opkomen! 🙂

Contact

Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen of wil je een foto bestellen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

In de avonduren (18.00 uur – 22.00 uur) ben ik ook telefonisch bereikbaar.

Telefoon: 06-50557332
E-mail: bram@bramvanoosterhout.nl
KVK: 70778000
BTW-nummer: NL002306146B43